Stratteran ger mig mardrömmar
Skrivet: 2014-05-06 | 11:06:00

Jag har nu tagit en medicin som heter Strattera i över en vecka. Det är den enda medicin som inte är centralstimulerande (som påverkar centrala nervsystemet i hjärnan). En nackdel är att det kan ta 1 månad eller i värsta fall 2 månader innan det ger någon effekt. Men fördelen är att den sitter i 24 timmar om dygnet, vilket gör att jag inte kommer få några "dipp" (förklarar i ett annat inlägg vad jag menar). De senaste nätterna 3 nätterna har jag haft hemska mardrömmar. Jag har drömt om en gädda som simmade mot mig och bet mig i benet, jag har drömt om att jag var med i en tsunami, en bilkrasch och att någon skjutit stora skotthål i mitt hem. Vad i hela helvete? 
Jag tog upp det på ADHD-center och då fick jag höra att en annan också haft exakt samma sak första tiden med strattera. Okej. Så då är det medicinen. Bra. Då vet jag det. 
Tack vare detta har jag fått sån jäkla nattskräck. Jag vill inte somna och drömma. jag vågar inte! Vad händer härnäst? Brinner huset ner? Blir jag hotad med kniv? Hamnar jag på en brummande vulkan? Sjunker vi med båtarna på lägret? 
 
Jag har kommit fram till att alla drömmar jag har haft har jag kunnat relatera till saker som hänt eller som snart kommer att hända. Ja, alltså inte så att jag ser in i framtiden. Men tillexempel så drömde jag om bilkraschen, och pappa snackade dagen innan om att jag kanske ska till gotland och övningsköra i tre veckor i sommar. Jag har också kommit fram till att de känns väldigt verkliga och liksom realistiska fast ändå inte (?), och att jag accepterar det som händer. Jag vaknar inte när det mest hemska sker utan jag vaknar när allt är över. Det är ju rätt ovanligt. 
Jag hoppas att de går över snart och att det är den enda biverkningen jag någonsin kommer att få av strattera! 
 
//Rädd tjej som inte sovit många timmar inatt

Kommentarer

Info innan du kommenterar
-Så länge du vill väl så är alla kommentarer och frågor välkomna
-Negativa kommentarer tas bort.
-Jag fotar alla bilder själv om inte något annat skrivs.
-Att ta foton är strängt förbjudet, jag vill att alla jag fotar ska känna sig trygga. Fråga först om du vill ha en bild.
-Jag har gjort min design själv
-Jag har tagit hjälp av designadinblogg.se
-Har du tävlingar eller vill göra länkbyten osv så föreslår jag att du går in på min fotoblogg. Gossanfoto.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0